JÄSENSIHTEERI TIEDOTTAA

Jäsenmaksut 2019

Suomen Noutajakoirajärjestö   17 €
Mäntän Seudun Nuuskut   15 €
Perhejäsen SNJ   1 €
Perhejäsen MSN   3 €


Jäsenmaksut tilille FI10 5521 0720 0910 72

Eräpäivän jälkeen jäsenrekisteristä poistetaan maksamattomat jäsenet. Joten ole tarkkana!

Vastinetta rahoillesi saat, kun käyt harjoituksissa ja erilaisissa tapahtumissa, esim. Talvinome, Mollyn Malja, koulutusviikonloput ym. Yhdistys kouluttaa myös Sinua, jos olet kiinnostunut kouluttamisesta.

SNJ:n jukaisema Nuusku -lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja siinä on paljon luettavaa eri-ikäisten koirien omistajille kokeista, näyttelyistä, koulutusvinkkejä, terveysasiaa jne. Oma jäsentiedotteemme ilmestyy noin kaksi kolme kertaa vuodessa.

Jos haluat esim. liittää uuden perhejäsenen jäseneksi, niin voit muuttaa jäsenmaksusi loppusummaa. Ilmoita uuden jäsenen nimi jäsensihteerille vaikkapa tekstiviestinä tai sähköpostilla. Muistathan ilmoittaa myös uusi osoitteesi jäsensihteerille, mikä muutat tai osoitetiedoissasi on virheellisyyksiä. Ilmoita uusi osoitteesi siihen yhdistykseen jossa olet varsinaisjäsenenä, jokaiselle noutajayhdistykselle tätä ei tarvitse ilmoittaa.

Ilmoitathan muuton yhteydessä myös uuden osoitteesi!

HUOM UUDET JÄSENET!
Voit maksaa jäsenmaksusi tilille FI10 5521 0720 0910 72 jonka jälkeen ilmoitat jäsensihteerille vaikkapa tekstiviestillä tai sähköpostilla, nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoita myös mahdollisten perhejäsenten nimet.

Terveisin jäsensihteeri,
Tiina Pesonen
Puh: 040 531 5468
E-mail: jasenasiat@mantannuuskut.com